RASAH BALI - Niken Salindry ft Brodin Ageng Music (Official Live Music)

RASAH BALI - Niken Salindry ft Brodin Ageng Music (Official Live Music)

Duration: 00:07:00

Size: 6.48 Mb

Published: 20 Januari 2023

Listen: 497.235

Likes: 0


RASAH BALI - Niken Salindry ft Brodin Ageng Music (Official Live Music)

Official Live Music from Niken Salindry ft Brodin Ageng Music - Rasah Bali
Subscribe Ageng Music Official http://smarturl.it/subscribeAgengMusic

Artist Based Playlist Right Here :
Mix Ky Ageng: https://bit.ly/MixKyAgeng
Mix Tasya Rosmala : https://bit.ly/MixTasyaRosmala
Mix Yeni Inka: https://bit.ly/MixYeniInka
Mix Fira Azahra: https://bit.ly/Mix_FiraAzahra
Mix Bordin: https://bit.ly/MixCakBrodin
Mix Duo Ageng: https://bit.ly/MixDuoAgeng
Mix Nazia Marwiana: https://bit.ly/MixNaziaMarwiana
Mix Mira Putri: https://bit.ly/MixMiraPutri
Mix Jihan Audy: https://bit.ly/MixJihanAudy
Mix Woro Widowati: https://bit.ly/MixWoroWidowati
Mix Putri Kristya: https://bit.ly/MixPutriKristya
Mix Lala Widy: https://bit.ly/MixLalaWidy
Mix Arlida Putri: https://bit.ly/MixArlidaPutri

Song Credits:
Artist: Niken Salindry ft Brodin
Songwriter:Dika Fajar
Executive Producer: Ky Ageng Slamet
Direct: Fahmi Whongtheng
Producer: Ky Ageng Slamet
Kendang: Cak Met
Tamborin: Alek
Melodi: Surya
Guitar: Ony Antono
Bass: Erwin
Keyboard: Imam & Sholeh
Suling: Mamok

Editor:
Stage: Ageng Music
Team Lighting: Fast Lighting
Team Video: Keisha Production
Team Sound: Ageng Music

(Lyrics) Rasah Bali

Opo ora ngerti roso ati iki
Bien kowe tau ngelarani
Tatu uwes mari ora arep baleni
Nimas aku uwes ora sudi

Wes sabendinane mung mikirke kowe
Mergo aku durung iso lilo
Aku ngaku salah kabeh dadi bubrah
Kangmas jujur aku wegah pisah

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Rungokno kangmas
Aku gelo ninggalke kowe mergo milih wong liyo
Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi
Salahku ora bakal tak baleni

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Ceritoku karo kowe uwes tak rampungi
Mas aku durung ikhlas delok kabeh iki
Cukup sewates konco aku karo kowe
Orasah bali aku wes ora sudi
Orasah bali aku wes ora sudi

Follow & Kunjungi Ageng Music Official :
Twitter: https://bit.ly/Twitter_AgengMusic
Instagram: https://bit.ly/AgengMusicOfficial
Facebook: https://bit.ly/FB_AgengMusic
TikTok : https://bit.ly/TikTok_AgengMusic

Copyright © 2023 Ageng Music. All rights reserved.
#AgengMusic #RasahBali #NikenSalindry #Brodin