DIKE SABRINA - OPO ISEH ONO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)

DIKE SABRINA - OPO ISEH ONO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)

Duration: 00:06:18

Size: 5.82 Mb

Published: 21 Agustus 2022

Listen: 4.766.925

Likes: 0


DIKE SABRINA - OPO ISEH ONO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)

DIKE SABRINA - OPO ISEH ONO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)

Executive Producer : TERA RECORD

MUSIC PRODUCTION
Title : Opo Iseh Ono
Songwriter : Pakdhe Bazz
Music By : New Arista
Vocal : Dike Sabrina

Lyric

Urip neng donyo kabeh dilahirke udo
Nanging nasibe menungso kui pancen bedo-bedo
Aku wes ngupoyo, sayah kerjo ra tak roso
Durung nemokne mulyo, jo meneh nemokne tresno

Opo iseh ono wong sing purun nompo
Aku sing ra sepiro, sing ra sugih bondo
Nduweku mung setyo lan wani rekoso
Kanggo bahagiakno uwong sing tak tresno

Umpomo seh ono wong sing purun nompo
Aku opo anane, bakal tak perjuangke
Sak kuat tenogo, sak kuate rogo
Senajan toh nyowo, nggo wong sing tak tresno

Dalan uripku ora koyo idamanmu
Pengen opo karek tuku, yen aku poso seminggu
Aku ora gelo, senajan uripku Rekoso
Tak kandeli dongo, manut dawuh sing kuoso

=========================
Follow Us :

Tiktok : https://www.tiktok.com/@terarecord
Instagram : https://www.instagram.com/tera_record
Facebook : https://www.facebook.com/groups/1915663575295717

=========================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize

#dikesabrina #opoisehono #terarecord