TETEG ATI - Arlida Putri Adella - OM ADELLA

TETEG ATI - Arlida Putri Adella - OM ADELLA

Duration: 00:05:51

Size: 5.42 Mb

Published: 20 September 2022

Listen: 410.613

Likes: 5.972


TETEG ATI - Arlida Putri Adella - OM ADELLA

Live Music Performance by Arlida Putri Adella "Teteg Ati"
Subscribe to Henny Adella: https://smarturl.it/HennyAdella

Title : Teteg Ati
Singer by Arlida Putri Adella
Songwriter by Ilham Putratama & Febry Arya
Executive Producer : CV. HENNY ADELLA

Musisi :
Kendang : Noupy ADELLA
Bass : Ricky ADELLA
Gitar Melody : Momon ADELLA
Ritem : Sumino ADELLA
Keyboard 1: Nyemung ADELLA
Keyboard 2 : Pras ADELLA
Tamborin : Saridin ADELLA ( Bakul Kaos
ZYROF47 - 081212129158 https://wa.me/c/6281212129158 )
Suling : Fendik ADELLA
Pimp. : H. TOTOK SR
============================

Dengarkan Playlist terbaik kami hanya di langit musik :
https://www.langitmusik.co.id/sharePl.do?playlistId=14772974
Playlist Lagu lagu Duet Terbaik :
https://youtube.com/playlist?list=PLJ6ThhbwVbd_TPRCAojoT9a8ST4mKBRwM
Playlist Lagu lagu Terbaik Difarina Indra Adella :
https://youtube.com/playlist?list=PLJ6ThhbwVbd_95hGng-inTvaxr-S_g9o_
Playlist Lagu lagu Terbaik Yeni Inka Adella :
https://youtube.com/playlist?list=PLJ6ThhbwVbd8utGFfDiUnqU4eNIyPBIf-
Playlist Lagu lagu Terbaik Lusyana Jelita Adella :
https://youtube.com/playlist?list=PLJ6ThhbwVbd85TBD-QjHseqPCJySfoVKw
Playlist Lagu lagu Terbaik Arneta Julia Adella :
https://youtube.com/playlist?list=PLJ6ThhbwVbd8MG1l9BLp3rvsTecKGlpkr

The Best Album Religi Om Adella :
https://youtube.com/playlist?list=PLJ6ThhbwVbd_3bPC1sQFl6OiZOSeEaxQT

Lyric : ( Teteg Ati )

ning pungkasan srengenge sore iki
atiku iseh roso sumpek
nanging sempet mikerke sliramu
sing tak tresnani

ning pungkasan rembulan wengi iki
atiku iseh milih berjuang bertahan
korban ati perasaan kanggo sliramu

koco iki dadi seksi pedihe atiku
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
bola bali kowe sing salah
nanging aku sing disalahke e

mas perlu dingerteni
tetegke atiku wis koyo ibumu
ora tau nggersulo ngadepi polahmu
sing nggawe atiku atiku tatu

ning pungkasan srengenge sore iki
atiku iseh roso sumpek
nanging sempet mikerke sliramu
sing tak tresnani

koco iki dadi seksi pedihe atiku
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
bola bali kowe sing salah
nanging aku sing disalahke eii

wis rapopo aku sing disalahno
tapi elingo cen aku sing lilo
dadi payung naliko udane teko

mas perlu dingerteni
tetegke atiku wis koyo ibumu
ora tau nggersulo ngadepi polahmu
sing nggawe atiku atiku tatu

senajan kowe mung nyepelekke
nanging ati iki tetep tak kuatke
sumpah ati iki
setiyoku mung kanggo kowe
selawase bebarengan karo kowe
selawase ora bakal tak liyakke
selawase tetep teteg atine
=============================

Copyright © 2022 Henny Adella. All rights reserved.

Terima Kasih Sudah Menonton Video Dari Kami
Jangan Lupa Like, Share, Comment
& Subscribe Chanel Youtube Henny Adella