Icha Kiswara ft Brodin Ageng - Rasah Bali (Official Live Music)

Icha Kiswara ft Brodin Ageng - Rasah Bali (Official Live Music)

Duration: 00:06:53

Size: 6.38 Mb

Published: 9 Desember 2022

Listen: 2.889.543

Likes: 0


Icha Kiswara ft Brodin Ageng - Rasah Bali (Official Live Music)

Official Live Music : Icha Kiswara ft Brodin Ageng Music - Rasah Bali
Subscribe Global Musik Era Digital
http://smarturl.it/SubscribeGlobalMusik

Special Thanks To :
Artist : Icha Kiswara ft Brodin Ageng Music
Songwriter : Dika Fajar

Lyrics (Rasah Bali)

Opo ora ngerti roso ati iki
Bien kowe tau ngelarani
Tatu uwes mari ora arep baleni
Nimas aku uwes ora sudi

Wes sabendinane mung mikirke kowe
Mergo aku durung iso lilo
Aku ngaku salah kabeh dadi bubrah
Kangmas jujur aku wegah pisah

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Rungokno kangmas
Aku gelo ninggalke kowe mergo milih wong liyo
Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi
Salahku ora bakal tak baleni

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Ceritoku karo kowe uwes tak rampungi
Mas aku durung ikhlas delok kabeh iki
Cukup sewates konco aku karo kowe
Orasah bali aku wes ora sudi
Orasah bali aku wes ora sudi

Artist Based Playlist Right Here :
Nazia Marwiana : https://smarturl.it/NaziaPlaylist
Mira Putri : https://smarturl.it/PlaylistMiraPutri
Arlida Putri http://smarturl.it/ArlidaPGlobalMusik
Lala Widy https://smarturl.it/PlaylistLalaWidy
Brodin https://smarturl.it/PlaylistBrodin
Duo Ageng https://smarturl.it/PlaylistDuoAgeng
Woro Widowati : https://smarturl.it/PlaylistWoroWidowati
Fira Azahra : https://smarturl.it/playlistFiraAzara
Tagor Pangaribuan : http://smarturl.it/TagorPGlobalMusik
Vita Alvia : https://smarturl.it/PlaylistVitaAlviaa
Syahiba Saufa : http://smarturl.it/PlaylistSyahiba
Jihan Audy : http://smarturl.it/JihanAudyGlobalMusik
Anisa Rahma : https://smarturl.it/PlaylistAnisaRahma
Yeni Inka : https://smarturl.it/PlaylistYeniInka
Didi Kempot : http://smarturl.it/DidiKGlobalMusik
Rena Movies : https://smarturl.it/PlaylistRenaKDI
Ageng Music: https://smarturl.it/PlaylistAgengMusic

Info Global Musik Era Digital :
Twitter: http://smarturl.it/GlobalMusikTwitter
Instagram: http://smarturl.it/GlobalMusikInstagram
Facebook: http://smarturl.it/GlobalMusikFacebook
TIKTOK : https://smarturl.it/TikTokGlobalMusik
Website: http://www.globalmusik.co.id

PT. Global Musik Era Digital disingkat Global Musik didirikan sejak tahun 2008. Global Musik merupakan pengembang "Music Industry Publishing Artist Management Content Provider" dan mitra kerja Telkom, Produser, Musisi, Artis & Kreator Era Digital.

PT. GLOBAL MUSIK ERA DIGITAL
Email : info@globalmusik.co.id

Copyright © 2022 Global Musik. All rights reserved.
#RasahBali #IchaKiswara #Brodin #GlobalMusik #AgengMusic