NAGIH JANJI - Difarina Indra Adella ft Fendik Adella - OM ADELLA

NAGIH JANJI - Difarina Indra Adella ft Fendik Adella - OM ADELLA

Duration: 00:05:41

Size: 5.25 Mb

Published: 30 Juli 2022

Listen: 707.556

Likes: 8.624


NAGIH JANJI - Difarina Indra Adella ft Fendik Adella - OM ADELLA

Title : Nagih Janji
Singer by Difarina Indra Adella ft Fendik Adella
Songwriter by Agus Bedjo
Executive Produser : CV. HENNY ADELLA

Musisi :
Kendang : Noupy ADELLA
Bass : Ricky ADELLA
Gitar melody : Momon ADELLA
Ritem : Ky Bayan Dodot ADELLA
Kyboard 1: Nyemung ADELLA
Kyboard 2 : Pras ADELLA
Tamborin : Saridin ADELLA bakul kaos
ZYROF47 : 081212129158 https://wa.me/c/6281212129158
Suling : Fendik ADELLA
Pimp ; H TOTOK SR
============================

Dengarkan Playlist terbaik kami hanya di langit musik :
https://www.langitmusik.co.id/sharePl.do?playlistId=14772974
Playlist Lagu lagu Duet Terbaik :
https://youtube.com/playlist?list=PLJ6ThhbwVbd_TPRCAojoT9a8ST4mKBRwM
Playlist Lagu lagu Terbaik Difarina Indra Adella :
https://youtube.com/playlist?list=PLJ6ThhbwVbd_95hGng-inTvaxr-S_g9o_
Playlist Lagu lagu Terbaik Yeni Inka Adella :
https://youtube.com/playlist?list=PLJ6ThhbwVbd8utGFfDiUnqU4eNIyPBIf-
Playlist Lagu lagu Terbaik Lusyana Jelita Adella :
https://youtube.com/playlist?list=PLJ6ThhbwVbd85TBD-QjHseqPCJySfoVKw
Playlist Lagu lagu Terbaik Arneta Julia Adella :
https://youtube.com/playlist?list=PLJ6ThhbwVbd8MG1l9BLp3rvsTecKGlpkr

The Best Album Religi Om Adella :
https://youtube.com/playlist?list=PLJ6ThhbwVbd_3bPC1sQFl6OiZOSeEaxQT

Lyric : Nagih Janji

kelingan rikolo urip bebarengan

bungah susah kabeh ra dadi alangan
senadyan sedino mung mangan sepisan
ati seneng anggone urip bebrayan

nanging saiki uripmu uwis mulyo
banjur lali rikolo jaman semono
mangan enak turu penak kerjo penak
njur lali marang aku sing ngrumat anak

tego tenan sliramu marang awakku
mbok tinggal lungo suwe opo dayaku
saiki tak tagih sing dadi janjimu
lali aku ojo lali anakmu

anakmu saiki wis gede gede
banjur nyuwun pirso sopo to bapak'e
udan tangis atiku tambah nelongso
ning atiku yo soyo mbok sio sio

yo pancen wis suwe anggonku lungo

nggonku urip adu nasib ono kutho
aku ninggal anak bojo lan wongtuwo
urip ning ndeso tansah keloro-loro

pancen saiki uripku wis mukti
nanging ojo mbok anggep aku wis lali
jroning atiku mung tansah ono sliramu
luwih-luwih dadi sumpah jroning atiku

pancen wis dadi sumpah jroning atiku
yen durung biso keturutan karepku
aku ra bakal lali mring wekasanmu
mung tak jaluk sabar ngenteni tekanku

yen anakmu takon sopo bapak'e
kuwi ngono kabeh wis ono tengere
kandanono aku isih nyambut gawe
nggo mulyake anakmu kelawan kowe


=============================

Copyright © 2022 Henny Adella. All rights reserved.

Terima Kasih Sudah Menonton Video Dari Kami
Jangan Lupa Like, Share, Comment
& Subscribe Chanel Youtube Henny Adella