RUNTAH THAILAND KOPLO - VIVI ARTIKA ( OFFICIAL LIVE MAHA MUSIC )

RUNTAH THAILAND KOPLO - VIVI ARTIKA ( OFFICIAL LIVE MAHA MUSIC )

Duration: 00:06:46

Size: 6.26 Mb

Published: 14 September 2022

Listen: 230.642

Likes: 3.398


RUNTAH THAILAND KOPLO - VIVI ARTIKA ( OFFICIAL LIVE MAHA MUSIC )

#viviartika #runtah #mahamusic #vilovis
Title : RUNTAH
Vocal : VIVI ARTIKA
Songwriter : DOEL SUMBANG

Production : VIVI ARTIKA
Video : APOW PICTURES
Lighting : OBOR LIGHTING
Mixing : DKNS STUDIO

Informasi - job weding, engagement -
party silahkan hubungi kontak di bawah

0856 0444 4330
[ ADMIN ]

Drum : Sandy Kancil
Kendang : Ari Mahendra
Bass : Zainal
Keyboard 1 : Aan Sadewo
Keyboard 2 : Syahrul
Gitar Akustik : Pungky
Gitar Melody : Dindy Kalizzaka
Cuk : Dave Sitol
Saxophone : Bayu sax

TEAM CREATIVE

@MAHARENDRA1717
@MAREDO
@APPOW
@AMBOEN1289
@NANANG
@HASAN
@ANGGI DWI
@ANDI SEPTIAN
@SUHERMAN ( KERMAN )
@DONI ( DORAEMON )
@TIKA

Lyric :

Panonna alus, irung alus, biwir alus
Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus
Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan
Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu

Naha kunaun nu geulis loba nu bangor?
Naha kunaon nu bangor loba nu geulis?
Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa
Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka

Kulit kelir konéng cangkang cau
Huntuna bodas tipung tarigu
Biwir beureum-beureum jawér hayam
Panon coklat kopi susu

Ngan naha atuh beut dimumurah?
Géblég hirup daék jadi runtah
Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
Komo jeung poho dibaju

Panonna alus, irung alus, biwir alus
Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus
Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan
Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu

Naha kunaun nu geulis loba nu bangor?
Naha kunaon nu bangor loba nu geulis?
Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa
Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka

Kulit kelir konéng cangkang cau
Huntuna bodas tipung tarigu
Biwir beureum-beureum jawér hayam
Panon coklat kopi susu

Ngan naha atuh beut dimumurah?
Géblég hirup daék jadi runtah
Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
Komo jeung poho dibaju

Kulit kelir konéng cangkang cau
Huntuna bodas tipung tarigu
Biwir beureum-beureum jawér hayam
Panon coklat kopi susu

Ngan naha atuh beut dimumurah?
Géblég hirup daék jadi runtah
Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
Komo jeung poho dibaju


#viviartika #vilovis #runtah #mahamusic

FOLLOW KITA !
- MAHA MUSIC - https://instagram.com/mahamusic.id?ig...
- VIVI ARTIKA - https://instagram.com/viviartika?igsh...
- TIKTOK MAHA MUSIC - https://www.tiktok.com/@maha__music
- TIKTOK VIVI ARTIKA - https://vt.tiktok.com/ZSRf8WUqb/