Yeni Inka - Teteg Ati (Official Music Yi Production)

Yeni Inka - Teteg Ati (Official Music Yi Production)

Duration: 00:06:53

Size: 6.38 Mb

Published: 17 September 2022

Listen: 959.910

Likes: 12.878


Yeni Inka - Teteg Ati (Official Music Yi Production)

Teteg Ati - Yeni Inka (Official Music Yi Production). Mas perlu dingerteni, teteg ke atiku wis koyo ibumu. Ora tau nggersulo ngadepi polahmu, sing nggawe atiku atiku tatu.

Title : Teteg Ati
Artist : Yeni Inka
Songwriter : Ilham Putratama & Febry Arya
Mixing Mastering : Bayu Onyonk @bayu_onyonk
Produksi : YI Production @yi_production_official

MUSISI :
Keyboard 1 - Bayu Onyonk @bayu_onyonk
Keyboard 2 - Alfathmz @alfathmz
Bass - Edugbass @edugbass
Gitar 1 - Bondet @Andy_bondbond
Gitar 2 - Iqbal kabul @kabuleeeee
Ukulele - Deo @deoo_18
Ketipung - Kiprot @kiki_kiprot
Jaipong - Trizil @tri_ziel
Drum - Hendra @arimahendra_07
Saxophone - Giri @girisetyo_

LIRIK : Teteg Ati

Ning pungkasan srengenge sore iki
Atiku iseh roso sumpek
Nanging sempet mikerke sliramu

Sing tak tresnani
Ning pungkasan rembulan wengi iki
Atiku iseh milih berjuang bertahan
Korban ati perasaan kanggo sliramu
Koco iki dadi seksi pedihe atiku
Kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
Bola bali kowe sing salah
Nanging aku sing disalahke e

Mas perlu dingerteni
Teteg ke atiku wis koyo ibumu
Ora tau nggersulo ngadepi polahmu
Sing nggawe atiku atiku tatu

Ning pungkasan srengenge sore iki
Atiku iseh roso sumpek
Nanging sempet mikerke sliramu
Sing tak tresnani

Koco iki dadi seksi pedihe atiku
Kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
Bola bali kowe sing salah

Nanging aku sing disalahke eii
Wis rapopo aku sing disalahno
Tapi elingo cen aku sing lilo
Dadi payung naliko udane teko
Mas perlu dingerteni

Tetegke atiku wis koyo ibumu
Ora tau nggersulo ngadepi polahmu
sing nggawe atiku atiku tatu
Senajan kowe mung nyepelekke
Ranging ati iki tetep tak kuatke
Sumpah ati iki

Setiyoku mung kanggo kowe
Selawase bebarengan karo kowe
Selawase ora bakal tak liyakke
sSelawase tetept eteg atine


TERIMAKASIH

- ALLAH
- KELUARGA
- TEMAN
- YILO.ID, PASUKAN AMBYAR
- DAN SEMUA CREW
____________________________________________________________________
#YeniInka
#tetegati
#YILO.ID
#YeniInkaProduction
#YIProduction

Dukung Setiap Karya Kami
Support & Dukungan Kalian Luar biasa....

CONTACT PERSON ( ADMIN) : 08122887781 (CRIS)
-----------------------------------------------------------------------
#YENIINKA
#YIPRODUCTION

Stay juga di Instagram:

YENI INKA :
https://www.instagram.com/yeniinka

JOIN GRUP:
OFFICIAL YI.PRODUCTION :
https://www.instagram.com/yilo_official

Copyright @2022
YI. PRODUCTION
#Cepu, ID 58315
========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize